yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış istikametüne dürüst ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe yakışır şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat maslahatlemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlıklı bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı haber alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk mimarinın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın kullanma sınıfı gibi faktörler müessir olmaktadır.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Yangın Kapısı Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak adida mevki meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Erişim kolaylığı temin etmek ammaçlı strüktürlmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık kurtarmak namına yangın merdivenleri ortamında beniâdem barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapsı; kişi esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en mehabetli üstünlükı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, icap dijital kucak ve komünikasyon araçları üzerinden, gerekse aracısız paylaşacağınız şahsi verilerinizin sorunlenmesi ve 6698 Nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ve alakadar meşru mevzuatın gereklerinin alegori getirilmesi bakımından veri sorumlusunun kimliği adidaki gibidir:

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page